Miben segíthetünk?

Partner Lista

Módosítva: 2019-08-26 09:06:08

Partnereink listájának első oszlopában segítségként, az alapértelmezetten betűrendben található, „A” betűvel kezdődő felsorolás minden kezdő betű váltásakor a program egy, az aktuális betűt megjelenítő grafikával jelzi ezt a váltást.


NÉV, E-MAIL: Közvetlenül az abc sorrendet jelző grafikák oszlopa mellett láthatjuk partnerünk nevét, illetve neve alatt e-mail címét.


CÍM: A harmadik oszlopban olvashatjuk partnereink teljes címét, így városát, városának irányítószámát, illetve az utca és házszám pontos leírását.


ADÓSZÁM: A címek megnevezése mellett közvetlenül láthatjuk partnereink hivatalos, formailag helyesen megjelenített adószámát.


SZÁMLÁK: A partnereink adószáma melletti ikonok jelzik az adott partner számára kiállított számlák mennyiségét. Az ikonokra kattintva egy új oldalra irányít a program, mely a számlák menüpont segítségével listaként mutatja meg az adott számlákat, illetve részleteiket. A számlák listájának leírását lásd a SZÁMLÁK-LISTA kézikönyv menüpontban.


KIADÁSOK: A számla ikonok mellett kiadásaink mennyiségét jeleníti meg a rendszer. Hasonló elven működik az átirányítás is, így az ikonra kattintva a program kiadásaink listáját jeleníti meg új ablakban. A kiadások listájának leírását lást a KIADÁSOK-LISTA kézikönyv menüpontban.


MŰVELET: Az utolsó oszlop három pontot megjelenítő ikonja segítségével szerkeszthetjük, illetve törölhetjük partnerünk adatait. A két lehetőség közül pedig a grafikára kattintás segítségével választhatunk. Szerkesztés esetén az „új partner felvitele” mezőkhöz vezet a program, itt mentéssel szerkeszthetünk; törlés esetén egyszerűen törli listánkról az adatokat.

A partnerek menüpontban szűrőket is találsz. Szűrni tudsz azokra a partnerekre, akinél nincs e-mail cím vagy adószám rögzítve.