Miben segíthetünk?

Ingyen hónapok

Módosítva: 2020-05-27 12:37:05

A bal oldali menü Ingyen hónapok felirat alatt találod a Billingo ajánlói rendszerét.

A Billingo ajánlói rendszerével ajánlhatod másoknak a Billingó használatát. Ha a te meghívásod alapján regisztrál valaki a Billingóra, és előfizet akkor neked is, és a meghívott felhasználónak is 2 hónap előfizetési csomag hosszabbítás írunk jóvá. Ha meglévő előfizetéssel rendelkezel, akkor további 2 hónappal meghosszabbítjuk az aktuális csomagod.

A Hogyan működik menüpontban találod a saját linked. Ha valaki ezen a linken keresztül regisztrál és előfizet, akkor az előfizetés aktiválását követően te is és ő is 2 hónap előfizetési csomagot kaptok ajándékba.
Azt a csomagot hosszabbítjuk, amelyben aktuálisan a meghívó és a meghívott szerepel.

Tehát, ha egy master előfizetési csomaggal rendelkezel, és meghívod egy ismerősöd, aki innovátor csomagot választ, akkor számodra két hónap master előfizetést adunk, az ismerősöd számára pedig 2 hónap innovátor csomagot írunk jóvá.

Kapott hónapok

Ebben a menüben tudod nyomonkövetni, hogy kinek mikor küldtél ki meghívót, az ő fiókja milyen státuszban van és mikor írtuk jóvá neked a 2 hónapot.

Meghívó küldése

Ebben a menüpontban tudsz meghívót kiküldeni. A szöveget mi megírtuk helyetted így neked ezzel sem kell foglalkoznod. Az e-mail előnézetét meg tudod nézni ebben a menüpontban.


Küldött meghívók

Ebben a menüben tudod nyomonkövetni a kiküldött meghívókat. Láthatod kinek mikor és mennyiszer küldted ki és azt is, hogy az e-mail milyen státuszban van.