Miben segíthetünk?

Pluginek

Módosítva: 2019-10-15 13:18:10

Billingo Magento plugin

A Magento egy PHP szkriptnyelvben megírt, nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform. Magento világszerte ma már többszázezer webshopot szolgál ki, így az egyik legnépszerűbb webáruház motorok között említhetjük.
A Billingo Magento összekötéssel hagyományos és elektronikus számla is készíthető. Magyar, angol és német nyelven is számlázhatunk. A Magento fizetési módok összepárosíthatók a Billingo fizetési módokkal. A számlákat azonnal e-mailben is kiküldhetjük. Számlát, díjbekérőt és piszkozatot is készíthetünk.
A plugint és a konfigurálási útmutatót az API/Magento menüben töltheted le.Billingo Magneshop plugin

A MagneShop (https://www.magneshop.hu) egy professzionális korszerű, egyben könnyen kezelhető és letisztult felépítésű webáruház rendszer, amely a megszokott webáruház funkciókon kívül egy teljes értékű tartalomkezelő rendszert (CMS) is tartalmaz.

A MagneShop talán legnagyobb erőssége a moduláris felépítés. Ennek köszönhetően nem csak az egyedi fejlesztésű webáruházak esetében, hanem a bérleti konstrukció keretein belül is minden lehetőségünk megvan webáruházunk egyedi megjelenésének kialakítására.

A Billingo integrációnak köszönhetően jelentősen csökkenthetjük a megrendelésekkel kapcsolatos adminisztrációs teendőinket.

Az integráció beállítása nagyon egyszerű, a Billingo oldalán generált API kulcsot kell bemásolni a webáruház adminisztrációs felületére, és ezután a rendelésekről néhány kattintással elektronikus számlát, vagy hagyományos papír alapú számlát állíthatunk ki, amit e-mailben automatikusan ki is küldhetünk a vevőnek.

A konfigurálási útmutatót az API/Magneshop menüben tudod letölteni.

Amennyiben a plugin működésével kapcsolatban van kérdésed azt a Magneshop ügyfélszolgálatán teheted fel.


Billingo Opencart plugin

Az OpenCart egy funkció gazdag, könnyen kezelhető, keresőbarát és egy tetszetős admin felülettel ellátott ingyenes webáruház rendszer.
A Billingo pluginnak köszönhetően az OpenCart webáruházadba érkezett rendeléseidből egy kattintással készíthetsz számlát vagy díjbekérőt.
A plugin kizárólag Forint pénznemet tud kezelni, devizát nem. Az összekötéssel angol és német nyelvű számlákat is készíthetsz.
A plugint és a konfigurálási útmutatót az API/Opencart menüben töltheted le.


Billingo PrestaShop plugin

A Billingot összekötheted Prestashop webáruházaddal, és a Billingo egyetlen kattintás nélkül, automatikusan számláz helyetted. Az alkalmazással a megrendeléseidből azonnal számla készül, a delivered/szállított állapotra állításkor. Ha beállítod, akkor a rendszer automatikusan e-mailben el is küldi a vásárlónak.

Több számlatömböt is vezethetsz, szinkronizálja az ügyfeleket, garantáltan megfelel az aktuális NAV előírásoknak, hagyományos és e-számla is kiállítható a modullal, valamint a vásárló e-mailben is megkaphatja a számlát.

A plugin a Prestashop 1.6 és 1.7 verziójával kompatibilis.

A plugint és a konfigurálási útmutatót az API/Pluginek menüben tudod letölteni.


Billingo Shopmasters plugin

Indíts professzionális Shopmasters webáruházat egyedi webdesignnal megfizethető áron! A Shopmasters.hu-nál segítünk a számodra legmegfelelőbb felszereltségű webáruház csomag összeállításában, az igényes megjelenést pedig grafikusaink biztosítják, akik egyedileg foglalkoznak minden webáruházzal. Célunk az igényes, egyedileg összeállított és szép megjelenésű webáruházad elkészítése. Természetesen a Billingo-t is integrálni tudjuk a Shopmasters shopodba, így néhány kattintással tudsz majd te is papír alapú számlákat vagy e-számlákat kiállítani a webáruházadba beérkező megrendelésekhez!

A Billingo integráció beállítása nagyon egyszerű és szívesen segítünk ebben is. A Billingo oldalán kell egy API kulcsot generálnod, ami egy titkos és egy publikus részből áll, ezt kell bemásolni a webshop adminisztrációs felületére és már el is készült az összeköttetés.

Amennyiben a plugin működésével kapcsolatban van kérdésed azt a Shopmasters ügyfélszolgálatán teheted fel.


ShopRenter integráció

A Billingo Shoprenter összekötésnek köszönhetően a webshopodba érkező rendelésekből egy kattintással készíthetsz díjbekérőt vagy számlát. Ezeket automatikusan e-mailben ki is küldheted, és az e-mailbe egyedi szöveget is írhatsz. Az összekötésről a fiókban az API/Shoprenter menüben találsz részletes leírást, illetve a szükséges beállításokat is itt tudod megtenni.

Beállítási segédleteinket ide kattintva érheted el: ShopRenter összekötés


Billingo Shopstart integráció


Nyiss te is egyszerűen és gyorsan igényes webáruházat a Shopstart.hu-n! Több, mint 150 modern és letisztult webdesign közül válogathatsz és a neked megfelelő felszereltséget is te állíthatod össze!

A Shopstart.hu webáruház 14 napig ingyenesen kipróbálható és a Billingo számlázót is percek alatt integrálhatod a shopodba!

A Billingo Integráció segítségével a webáruházadba beérkező megrendelésekből néhány kattintással számlákat, e-számlákat készíthetsz akár tömegesen is.

Az integráció beállítása nagyon egyszerű, a Billingo oldalán generált titkos és nyilvános API kulcsot másold be a Shopstart webáruházadban a Beállítások/Billingo integráció menüpontban és már számlázhatsz is! Ha elakadnál, segítünk!

Amennyiben a plugin működésével kapcsolatban van kérdésed azt a Shopstart ügyfélszolgálatán teheted fel.


Billingo Unas plugin


Az UNAS Magyarország egyik legnépszerűbb bérelhető webáruház rendszere. Néhány kattintással az UNAS webáruházadba beérkező rendelésekről automatizáltan számlát készíthetsz a Billingóval.
Csak add meg a lentebb jelzett adatokat, az UNAS webáruházban állítsd számlázható állapotra a rendeléseket, majd kattintsd Billingóban a szinkronizálás gombra, és már el is készültek a számláid. A részletes konfigurálási útmutatót Az API/UNAS menüpontban töltheted le.


Billingo Viltor plugin

MI AZ A VILTOR WEBÁRUHÁZ RENDSZER?

A Viltor rendszerben (https://viltor.hu) pár perc alatt nyithatsz webáruházat. Nem kell a technikai részletekkel bajlódnod, rögtön nekiláthatsz új webshopod kialakításának. Könnyen átlátható magyar nyelvű adminisztrációs felületen alakíthatod ki a termékcsoport-struktúrát és rögzítheted fel termékeidet, illetve a szállítási és fizetési módokat. Ezután már csak a rendelések teljesítésével és a számlázással kell foglalkoznod.

HOGYAN TUDOD EGYSZERŰSÍTENI ÉS GYORSÍTANI A SZÁMLÁZÁST?

Egy online vállalkozás életében rengeteg időt és költséget lehet megspórolni automatizmusok bevezetésével. Ilyen lehet például a számlázás gépesítése is, melyben a Billingo számlázó program és a Viltor webáruház rendszer abszolút partnered lesz. Webáruházadban a rendelésekről 1 kattintással hozhatsz létre számlákat, amelyeket a Billingo azonnal ki is küld a vásárlódnak.

MIT KELL TENNED, HOGY A VILTOR WEBÁRUHÁZAD BILLINGO SZÁMLÁKAT KÉSZÍTSEN?

Miután regisztráltál a Billingo számlázó programban és feltöltötted céges adataidat, az API menüpont alatt generálj magadnak egy API kulcsot. A kulcs egy nyilvános és egy titkos (privát) részből áll. Mindkettőt be kell másolnod a Viltor webáruházad adminisztrációs felületének megfelelő helyére.

ENNYI?

Bizony ennyi! Ezután már bármelyik rendelésedről könnyedén, egy kattintással számlát készít a Billingo, így neked több időd marad az üzletedre, a hobbidra vagy a családodra.

A Viltor rendszerben szükséges API kulcs beállítások elvégzéséhez és a számla készítéséhez segítséget találsz a következő címen: https://viltor.hu/webaruhaz-dokumentacio/billingo-szamlazo-program


Billingo WooCommerce plugin

A Billingo WooCommerce pluginnak hála nem kell az értékes idődet a számlázással töltened, hiszen a számlázót összekötheted a webáruházaddal, és a Billingo egyetlen kattintás nélkül, automatikusan számláz helyetted.

Az alkalmazással a megrendeléseidből azonnal számla készül, a rendszer automatikusan e-mailben el is küldi a vásárlónak, te pedig egy könnyen átlátható listában követheted nyomon őket.

MIÉRT KELL EZ NEKEM?

Azért érdemes telepítened a Billingo WooCommerce plugint, mert így megspórolhatod megadnak a számlázáshoz szükséges időt. A rendszer automatikusan kiállítja és kiküldi helyetted a számládat.

MILYEN FUNKCIÓI VANNAK A BILLINGO WOOCOMMERCE WEBÁRUHÁZ SZÁMLÁZÓ PLUGINNAK?

  • nagyon egyszerűen és könnyedén telepíthető,

  • teljesen automatizálhatod vele a webáruház számlázást,

  • profi kinézetű számlákat készíthetsz, emberi erőforrás nélkül,

  • innovatív kezelőfelületen követheted nyomon az eseményeket,

  • több számlatömböt is vezethetsz,

  • devizában is számlázhatsz,

  • szinkronizálja a fizetési módokat és az ÁFA kódokat,

  • szinkronizálja a bankszámlákat és az ügyfeleket,

  • garantáltan megfelel az aktuális NAV előírásoknak,


egyszerűen exportálhatod a számlákat PDF, XLS, CSV és NAV XML formátumban.

További információt ide kattintva a WooCommerce összekötés dokumentációjában találsz. A plugint az API/Pluginek menüben tudod letölteni.

Figyelem! A plugin más Woocommerce pluginokkal összeakadhat. Az ilyen és egyéb hibás Woocommerce beállításokból származó károkért nem vállalunk felelősséget.


Shopify plugin - alkalmazás

MIÉRT JÓ EZ AZ ALKALMAZÁS NEKEM?

A Shopify webáruházadhoz kapcsolódóan könnyen és egyszerűen automatizálhatod a számlázásod. A megfelelő beállításokkal rengeteg időt spórolhatsz meg.

A Billingo alkalmazás segítségével elektronikus és hagyományos számla is készíthető, magyar angol és német nyelven. Kiválasztható, hogy piszkozatot, díjbekérőt vagy számlát szeretnénk létrehozni.

A fizetési módok párosíthatók a Billingo fizetési módjaival, a számla pedig a kosár devizanemében készül.

Beállítási segédleteinket itt nézheted meg: Shopify összekötés


autokata összekötés

MI AZ AZ AUTOKATA?

Az autokata egy olyan automatikus könyvvezetési támogatási rendszer, amelynek segítségével nyomon követheted a kiállított számláid, láthatod a felhasznált Kata vagy Alanyi adómentes kereted és információt kaphatsz arról, hogy ha esetleg egy számlát rosszul állítottál ki.

A további információkat és a beállítási segédletünket ide kattintva érheted el: Autokata összekötés


QUiCK összekötés

MI AZ A QUiCK?

A QUiCK egy egyszerű költségnyilvántartó, amelynek segítségével a bejövő számlák és a kiadások egyetlen, közös rendszerben vezethetők.

Az összes számládat egy helyen látod, szűrhetsz, kereshetsz köztük, átláthatóbbá válik a vállalkozásod cash-flowja, előre tervezheted a bankszámlaegyenlegedet, egyszerűsítheted az utalások előkészítését és gyorsabb lesz a könyvelés előkészítése.

A további információkat és a beállítási segédletünket ide kattintva érheted el: Quick integráció