Meglévő profil összevonása az aktuális fiókkal

2021.10.20. 09:41

Multiprofil fejlesztésünk segítségével nem kell már több külön e-mail címmel felhasználói fiókokat kezelned. Ennek az összevonási funkciónak a segítségével egyszerűen egy fiók alá mozgathatod az összes korábban létrehozott profilodat.

A lenyíló profilválasztó menüből válaszd ki a “Meglévő profil hozzáadása” opciót:

A következő ablakban jelentkezz be abba a fiókodba, ahonnan a meglévő profilod össze szeretnéd vonni az aktuális profiloddal:

A sikeres bejelentkezést követően látni fogod az adott fiókban kezelt profiljaid. Itt ki kell választanod azt a profilt, amelyet szeretnél összevonni az aktuális fiókoddal.

Nagyon fontos! A kiválasztott profil a hozzáadás után csak a jelenlegi fiókodból lesz elérhető, az előző oldalon megadott belépési adatokkal már nem fogod tudni elérni!

Sikeres hozzáadást követően egyszerre az összekapcsolt fiókba léptet be a rendszer. Ezt felül a profilválasztó mellett fogod látni.

Természetesen további profilok hozzáadására is van lehetőséged. Ehhez ugyanazt a műveletsort kell elvégezned amelyet az első lépéstől követtél ebben a pontban. Az ismételt bejelentkezést követően látni fogod, hogy a korábban összevont profil már nem szerepel a listában, mivel ezt már átmozgattuk a jelenlegi profilodba. Ezt az összevonási folyamatot addig kell így megtenned, míg a számodra szükséges összes összevonást sikeresen elvégzed:

Amint az összevonásokat elvégezted, a profilválasztó segítségével tudsz váltani a profilok között.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére