Új profilok létrehozása

2021.10.20. 07:58

Abban az esetben, ha úgy döntesz, hogy szeretnél egy másik céget, vállalkozást, vagy akár csak egy teszt fiókot készíteni, nagyon egyszerű dolgod lesz a Billingóban.

Kattints a jobb felső sarokban a neved mellett található profilkezelő gombra, majd a megjelenő listában válaszd az “Új profil létrehozása” menüpontot:

A megjelenő profil létrehozási adatlapon megadhatod, hogy mi legyen az új profil neve e-mail címe és a típusa (bekapcsolhatod, hogy tesztüzemben használod). Az itt megadott e-mail címre mennek majd ki az adott profilhoz kapcsolódó értesítések és a kiküldött számla értesítő levélben is ez az e-mail cím fog megjelenni.t.

Amennyiben egy profil létrehozásánál, a tesztüzemmód kerül kiválasztásra, ezt követően már nem lesz lehetőség a profil típusának a módosítására, így tehát a továbbiakban az újonnan létrehozott profil tesztüzemmódban fog funkcionálni.

Egy e-mail cím több cég esetén is megadható, a belépés viszont a fiók belépési adataival történik minden esetben.

Profil létrehozásához elsődlegesen a cégadatok megadására lesz szükség:

  • Vállalkozási forma

  • Adózási típus

  • Cégnév

  • E-mail

  • Telefonszám

  • Számlázási cím megadásának lehetősége

  • Adószám/Csoportazonosító

  • Közösségi (EU) adószám

  • Cégjegyzékszám

  • Cím (ország, irányítószám, település, cím, számlázási cím)

Amint megadtad a megfelelő adatokat, kattints a Tovább gombra. Ezzel már el is készült az új alprofil, amit bármikor használatba vehetsz!

Ami nagyon fontos, hogy ez esetben az új profilok nem öröklik a főprofil beállításait. Tehát, ez azt jelenti, hogy ha létrehozol egy új profilt, akkor azFree előfizetési csomaggal jön létre és az összes alapbeállítást meg kell adnod ahhoz, hogy használhasd a számlázási funkciókat. A magasabb csomagokban lévő funkciók használatához fiókonként előfizetést kell vásárolnod. Természetesen, ha az ingyenes csomagot szeretnéd használni, akkor korlátlan számú profilt és alprofilt tudsz létrehozni.

A továbbiakban bármikor hozhatsz létre új profilt, és ezeket mind a neved mellett található lenyíló listából tudod kezelni.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére