Miben segíthetünk?

NAV Online számla

Módosítva: 2020-10-27 12:08:10

Az automatikus NAV online adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséhez össze kell kötnöd a Billingo fiókodat a NAV Online Számla rendszerével. 

Mutatjuk sorban a tennivalóidat.

1. lépés: Regisztráció és Technikai felhasználó létrehozás

Regisztrálj a NAV Online Számla rendszerében. Majd a felületre belépve, a Felhasználók menüben, az Új felhasználó gombra kattintva hozz létre egy Technikai felhasználót.

2. lépés: Egyedi XML kulcs generálása

A Technikai felhasználóhoz generálj egy egyedi XML kulcsot. A kapott adatokkal töltsd ki az aloldalon található űrlapot.

3. lépés: Az összekötés tesztelése

Az adatok kitöltését követően megjelenik a Teszt és mentés gomb. Erre kattintva tudod ellenőrizni, hogy sikerült-e összekapcsolnod a két rendszert.

Az összekötés pontos lépéseiről készítettünk egy képes útmutatót is. Ezt szervezet esetében ITT, magánszemély (katás, vagy egyéni vállalkozás) esetében ITT érheted el.

Az NAV Online Számla regisztrációról a legfontosabb tudnivalókat ITT foglaltuk össze.

Fontos!
Az NAV Online Számla és a Billingo összekapcsolása nélkül a számlák nem kerülnek automatikusan továbbításra a NAV felé. Ha elakadtál és a fenti leírásokkal sem boldogulsz, bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, a hello@billingo.hu e-mail címen. Kolléganőink segítenek az összekapcsolásban is.