Új Vezérlőpult

2022.06.13. 10:18

Tudjuk, hogy billingósként szereted az olyan gyors és pontos megoldásokat, amelyek hasznosak a vállalkozásod fejlesztése szempontjából. Ezért a felületet úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen és egy helyen lásd a vállalkozásod számára legfontosabb adatokat.

A http://billingo.hu oldalon történő bejelentkezést követően a Vezérlőpult fogad. Belépve üdvözöl a rendszer és azonnal láthatod, hogy jelenleg milyen Billingo számlázó előfizetésed van.

Szeretnénk minél kényelmesebbé tenni számodra az átállást az új vezérlőpult felültre, ezért még egy ideig válthatsz a két lehetőség között. Ha megszeretted a korábbi verziót, akkor nyugodtan dolgozz abban, de néha vess egy pillantást az új felületre is, hiszen hamarosan már kizárólag az új vezérlőpult lesz elérhető.

Állítsd be a számodra releváns időszakot

A Vezérlőpulton kedved szerint beállíthatod, hogy milyen adatokat szeretnél lekérdezni. Egyetlen kattintással ellenőrizheted a napi, heti, az aktuális hónapra vonatkozó, valamint a negyedéves és a naptári év szerinti bevételi és kiadási statisztikát

Ha valami miatt csak egy adott nap vagy időszak adataira van szükséged, ezt is kényelmesen eléred. Lehetőséged van egy általad választott időszakra vonatkozóan is lekérdezni az aktuális számokat, ezt naptár segítségével állíthatod be.

Az egyik leggyakrabban használt funkció a számla készítés, ezért fontosnak tartottuk a fejlesztések során ez jól látható és könnyen elérhető legyen számodra. Ugyanitt új partnert, új terméket vagy új kiadást is létrehozhatsz a gyorsgombbal.

Nagyszerű lehetőség, érdemes kihasználni, hogy a Billingódat összekötöd egy vagy akár több bankszámláddal is. A számlaegyenleged a Vezérlőpult egyik fontos eleme, amit azonnal látsz, ha bejelentkezel az oldalon. Emellett az ÁFA fizetésre vonatkozó becsült értéket is követheted. 

Gyorsgomb az ÁFA fizetők számára

Lehetőséged van arra is, hogy átváltsd a bevételi és kiadási statisztikákat netto és bruttó értékre. Ehhez a megfelelő modul jobb felső részében található gombra kell kattintani, amely aktív állapotban a bruttó, inaktív állapotban a nettó összeget mutatja. 

A bruttó/nettó átváltás mellett egy másik gyorsgombot is találsz a modul jobb felső sarkában. Ezen keresztül azonnal átléphetsz az adott modulhoz tartozó helyre a Billingódon belül, amely új ablakban nyílik meg. 

A Bevételi statisztika gyorsgombja a Bizonylatokhoz vezet.

A Kiadási statisztika gyorsgombja Kiadások/Beérkező bizonylatokhoz vezet.

A Bankszámlaegyenleg gyorsgomb segítségével a banki tranzakciókat látod, nem kell külön belépned még egy netbank felületre is.

Teljesített, nem teljesített, lejárt kiadások és bevételek

A bevételi és kiadási statisztika modulok alján találod az adott időszakra vonatkozóan a:

  • teljesített bevételeid és kiadásaid összegét

  • nem teljesített bevételeid és kiadásaid összegét

  • lejárt bevételeid és kiadásaid összegét

Közelgő események 

A jövőre vonatkozó adatok is épp olyan fontosak, mint a korábbi időszakra vonatkozó statisztikák. Erre a célra egy külön kis doboz áll rendelkezésedre a képernyő jobb oldalán. 

Ebben a modulban a közelgő fizetendő tételeket, a kintlévő és a lejárt bizonylataidat találod meg felsorolásszerűen. Ezeket együtt is megtekintheted az Összes-re kattintva. 

Az Új bizonylat kiállítás és az Új kiadás felvétele gyorsgombokkal egyszerűen készíthetsz bizonylatokat és felvezethetsz új elemeket a kiadásaid közé.

A Vezérlőpulton a bevételek és a kiadások alakulását diagram formátumban is láthatóvá tettük. A bevételeket kék, a kiadásokat piros színnel látod. Terület- és oszlopdiagramos megtekintést is választhatsz, váltani a jobb sarokban lévő gombbal tudsz a két lehetőség között. 

Kapcsolódó cikkek

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére