White Label

2022.03.29. 10:04

Elérhető már a Billingóban a White Label kiegészítő, amelynek segítségével elrejtheted azt az információt, hogy a rendszerünkkel számlázol.

A kiegészítő segítségével a kiállított számláidon csak és kizárólag az általad megadott adatok jelennek majd meg. Ez azt jelenti, hogy a számla kiállításához szükséges adatokat megjelenítjük a kiállított dokumentumon, emellett a logód is megjelenik, viszont a Billingóra utaló jelzéseket levesszük az általad választott számlaképekről.

Ezen felül, a Billingo logó sem a számla letöltési oldalon, sem a kiküldött e-mail értesítőkben nem fog megjelenni.

Egyedül a kiküldött e-mail címében jelenhet meg a Billingo mint küldési cím, de a küldő neve ebben az esetben is az általad megadott adat lesz.

A kiegészítő megvásárlását követően bármikor aktiválhatod a következő előfizetési időszakra is. Ez azt jelenti, hogy az adott időszakra ha megvásároltad, utána ismét aktiválnod kell, hogy a következő gyakoriság szerinti díjfizetésednél is érvényes lehessen.

Abban az esetben, ha meggondoltad magad, és a következő előfizetési időszakban nem szeretnéd tovább használni a White Label kiegészítőt, úgy azt inaktiválhatod. Így a lejáratot követően nem lesz aktív a kiegészítő.


Megjelenítés a White Label kiegészítő esetén

E-mail értesítő:

A számla értesítő Billingo logók nélkül érkezik meg a partneredhez. Tehát a levél szövegtörzsén belül nem találsz majd Billingóra utaló nyomokat.

A levél kiküldő címben a Billingo domain név megjelenhet. Ennek szabályozására jelenleg nincs lehetőség. A küldő nevénél viszont az általad megadott név fog megjelenni.


Számla letöltő oldal:

A bizonylathoz kapcsolódó adatlapunk segítségével a partnered könnyedén letöltheti az általad kiállított bizonylatot.

Természetesen az itt pirossal jelölt logókat és Billingóra utaló blokkokat levettük, hogy ha ezeket sem szeretnéd publikusan megjeleníteni:

A letisztult felületen már nem látszanak a logók és az útmutató sem.

A bankkártyás fizetés esetén a tájékoztató szövegben kötelezően megjelenítendő adatokra vonatkozóan nem módosítható az információs blokk, így amennyiben SimplePay fizetési módot biztosítasz partnereid számára, itt megjelenhet a Billingo a szövegezésben.


Bizonylatkép:

Akármilyen számlasablont használhatsz, arról a megjelenített Billingo logót és a hozzá kapcsolódó szövegezést teljes mértékben eltüntetjük.

Az alábbi teszt számlán is piros kerettel jeleztük a láblécben azt a blokkot, amelyet a White Label kiegészítővel elrejtünk.

A kiállított számlaképen a szükséges adatokon felül nem jelenik meg a Billingóra utaló további jelzés:

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére