MobilAPP - Továbbiak menüpont

2022.10.19. 09:14

A Billingo MobilAPP-ban egyre több Billingo funkciót elérsz. Ehhez egyszerűen kattints a Továbbiak gombra és válaszd ki a kívánt szolgáltatást.

Fontos: A Billingo MobilAPP-ban minden esetben a BIllingo előfizetésednek megfelelő funkciókat éred el.

Pályázatfigyelő

A MobilAPP-ban a Pályázatfigyelőt is teljes-értékűen használhatod.

A Pályázatok menüpontban néhány kattintással szűrhetsz a pályázatok között, az adott pályázatra kattintva pedig megfigyelést is beállíthatsz.

A megfigyelt pályázatokat, bármikor, néhány kattintással eléred a Követéseim menüben.

A mobilalkalmazásból azonnal előminősítést is igényelhetsz. Ehhez válaszd ki a pályázatot, és indítsd el az előminősítést és pályázatíró partnerünk max. 48 órán belül kiértékeli.

Standard előfizetés esetén havi 1 óra pályázati konzultációra is időpontot foglalhatsz, így minden kérdésedre gyors, szakértői választ kapsz.

Olvass még többet a Pályázatfigyelőről »

Céginfó és Partnerfigyelő

Újdonság, hogy már a mobil applikációban is elérhető a Céginfó és a Partnerfigyelő. Használatához az alsó sávban a Továbbiak menüpontban válaszd ki a Céginfót.

A Keresés fül alatt tudod beírni annak a cégnek, vállalkozásnak a nevét, melyről információt szeretnél megtudni a Céginfóból.

Ha szeretnéd megfigyelni az adott céget, ehhez kapcsold be a Megfigyelés gombot. Ezután ezt a vállalkozást a Megfigyelt partnerek fül alatt láthatod és e-mailben értesítést kapsz, ha a cég életében bármilyen pozitív vagy negatív változás történt.

Részletesebben itt olvashatsz a Céginfóról és Partnerfigyelőről >>

Ügyek

Pro előfizetés esetén az ügyeidet a MobilAPPban is eléred, új ügyeket hozhatsz létre vagy módosíthatod a meglévőket. Ügyfelenként külön mappákba rendezheted az árajánlatokat, a megrendelőlapokat, a szállítóleveleket, a teljesítési igazolásokat és a hozzájuk tartozó számlákat, nyugtákat.

Az Ügyek menüben bármilyen bizonylatodat, néhány gombnyomással megtalálod, akár a mobilodon is.

Olvass még többet az Ügyekről »

KATA Asszisztens

Megújult a KATA Asszisztens a MobilAPPban is, így mostantól a legfrissebb jogszabályoknak megfelelő KATA és alanyi adómentes bevételi kereteket láthatod a kalkulációban.

Olvass még többet a KATA Asszisztensről »

Átalányadó Asszisztens és Átalányadó Asszisztens Plusz

Átalányadózni mobilon is könnyű a Billingóval. A Billingo MobilAPP-ban naprakészen látod a még rendelkezésre álló átalányadó és alanyi adómentes keretedet, valamint a fizetendő adókat és járulékokat havi és negyedéves bontásban is.

Átalányadó Asszisztens Plusz előfizetés esetén a rendszer automatikusan figyelembe veszi a kalkulációk során az adókedvezményeket, jelzi a fizetendő helyi iparűzési adót és a fizetendő kamarai hozzájárulás esedékességét is.

Olvass még többet az Átalányadó Asszisztensről és az Átalányadó Asszisztens Pluszról ITT »

Kapcsolódó cikkek

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére