Miben segíthetünk?

Partner Lista

Módosítva: 2020-07-02 08:22:07

A partner lista oldalon az újonnan rögzített és a korábban már felvitt partnerek adatai kezelhetők.

Több olyan hasznos funkció segíti a munkádat, amellyel gyorsan, egyszerűen és könnyen el tudod végezni a szükséges feladatokat.

A funkció gombokat és a keresést a felső menüsorban találod.

Itt lehetőséged lesz:

  • Tömeges partner feltöltésre

  • Tömeges partner szerkesztésre

  • Új partner rögzítésére

  • Keresésre a korábban felvitt partnerek között

Alapból a Mind fül jelenik meg, itt nincs szűrés a partnerek között. Lehetőséged van szűrni azokra a partnerekre, akiknek nincs megadva adószáma, vagy e-mail címe. Ehhez a lista feletti szűrő fülekre kell kattintanod.


Partnerlista

Partnereink listájának megjelenítése minden esetben a ABC sorrend szerint történik.

NÉV, E-MAIL: A partner nevét, e-mail címét és telefonszámát jeleníti meg a rendszer ebben az oszlopban.


CÍM: A második oszlopban olvashatjuk partnereink teljes címét, így városát, városának irányítószámát, illetve az utca és házszám pontos leírását.


ADÓSZÁM: A címek megnevezése mellett közvetlenül láthatjuk partnereink hivatalos, formailag helyesen megjelenített adószámát.


SZÁMLÁK: A partnereink adószáma melletti ikonok jelzik az adott partner számára kiállított számlák mennyiségét. Az ikonokra kattintva egy új oldalra irányít a felület, mely a számlák menüpont segítségével listaként mutatja meg az adott partner számára kiállított számlákat, illetve részleteiket.


KIADÁSOK: A számla ikonok mellett kiadásaink mennyiségét jeleníti meg a rendszer. Hasonló elven működik az átirányítás is, így az ikonra kattintva a felület az adott partnerhez tartozó kiadásaink listáját jeleníti meg az aloldalon.

ÚJ SZÁMLA: A partner melletti új számla ikonra kattintva azonnal az adott partner beállított adataival hozhatunk létre számlát, így gyorsítva a kiállítási folyamatot.


MŰVELET: Az utolsó oszlop három pontot megjelenítő ikonja segítségével az új számla létrehozáson felül szerkeszthetjük, illetve törölhetjük partnerünk adatait. Szerkesztés esetén a partner adatlapjához vezet a felület, itt a változtatásokat mentéssel szerkeszthetjük; törlés esetén egyszerűen törli listánkról a partner adatokat a rendszer.


Keresés

A keresés a felső menüsorban érhető el. A használatához kattints a nagyító ikonra, majd írd be a keresni kívánt partner nevét.

Abban az esetben, ha ismételten a kereső ikonra kattintasz, vagy entert ütsz a billentyűzeten, a lista leszűri a kereső mezőben szereplő partnerek adatait.

A szűkítést követően már csak a keresés eredményeit fogod látni. Ha ismét a teljes partner listát szeretnéd megjeleníteni, kattits a kereső mező alatti “Szűrő törlése” gombra.


Új partner rögzítésére természetesen van lehetőséged, segédletünket ide kattintva érheted el: Partner létrehozás - 2020-03-23 tól regisztráltaknak