YCLIENTS

2022.02.04. 09:29

Mi az az YCLIENTS?

Az YCLIENTS online időpontfoglaló rendszer segít, hogy ügyfeleid, vendégeid gyorsan, kényelmesen tudjanak időpontot foglalni. Szépségszalonok, egészségügyi intézmények, sport- és fitnesztermek, autószerelők, gumiszervizek és gyakorlatilag bármely szolgáltatóiparban tevékenykedő vállalkozó számára leegyszerűsíti a hagyományos és az online időpontfoglalások kezelését és automatizálja az üzleti folyamatokat. Az integrációval ráadásul mostantól a számlázás is szupergyors.

Az integráció használatához YCLIENTS regisztráció szükséges. Az összekötés Billingo Basic, Standard és Pro csomagban ingyenesen elérhető. API-n keresztül történő számlageneráláshoz válassz kiegészítő csomagjaink közül >>

Időpontfoglalásaidat az YCLIENTS rendszerében követheted nyomon.

A Billingo-YCLIENTS összekötéssel a számlák kiállítását akár egyszerre több Billingo profil összekötésével is automatizálhatod. Ha számláznod kell, nincs más dolgod, mint a fizetés után megadni az ügyfél adatok mellé a számlázási adatokat és rákattintani a „Számla küldés" gombra. Innentől már a Billingo végez el helyetted mindent: elkészíti a számlát és elküldi az ügyfélnek.

A következő alkalommal pedig – mivel a YCLIENTS csatolja a vendégkartonhoz a számlázási adatokat – már csak egy kattintás és kész is a számla.


Így kösd össze az YCLIENTS-et Billingóddal

Ahhoz, hogy a YCLIENTS és a Billingo közötti adatszolgáltatás biztonságos legyen, API kulcs generálására van szükség.

Ehhez kattints Billingódban az Összekötések menüpontra és válaszd ki az YCLIENTS adatlapját.

Itt az Összekötés fülön hozz létre egy API kulcsot. Add meg az elnevezését, hatókörét (írás, olvasás) és kattints a Mentés gombra.

Ezután lépj be YCILIENTS fiókodba! Itt válaszd ki az alábbi menüpontot: Beállítások → Pénzügyek → Online számlázó beállítások

A Billingo létrehozott API kulcsot illeszd be az API kulcs: kapcsolati token mezőbe.

Válaszd ki a termékek és szolgáltatások esetében használatos ÁFA kulcsot.

Utolsó lépésként állítsd a kapcsolatot aktívra.

Ha szeretnél egyidejűleg több Billingo profilt alkalmazni – például szakemberenként, külön-külön profilt –, úgy jelöld ki az Egyéni online számlázási profil használat szakemberek számára beállítást.

Fontos! Ahhoz, hogy a Billingo online számlázás megfelelően tudjon működni a YCLIENTS-en keresztül 2 feltételnek teljesülnie kell:

  1. Csak az a YCLIENTS felhasználó tud számlát kiállítani, aki rendelkezik megfelelő jogosultsággal és legalább egy szakember hozzá van kapcsolva a naptárához.

Ezt így ellenőrizheted le egyszerűen:

Lépj a Beállítások → Szakember → Egyéb beállítások → Hozzákapcsolt felhasználó menüponthoz

  1. Csak annál a szakembernél van lehetőséged online számla kiállítására, akinek a Beállításainál a Bőv.info menüpontban adtál meg adószámot!

Ellenőrizd ezt a beállítást és amennyiben nincs megadva minden szükséges adat, pótold a hiányzó adatokat!

Ezt így teheted meg egyszerűen:

Lépj a Beállítások → Bejegyzés beállítások → Szakemberek menüpontba. A Szakember nevére kattintva megjelennek a szakember beállításai, itt válaszd a Bőv.info fület, ahol az Adószám menüpontba írd be a szakember adószámát!

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére