Miben segíthetünk?

Adatok

Módosítva: 2021-05-28 05:59:05

Ez az aloldal biztosítja számunkra, hogy adatainkat megadhassuk, és utólag is, bármikor szerkeszteni tudjuk.

CÉGADATOK


Az első mezőben adhatjuk meg cégünk, vagy egyéni vállalkozásunk nevét.

Azonnali fizetéshez szükséges QR kód generálás esetén a cég nevében csak a következő karakterek engedélyezettek: !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~áíűőüöúóéÁÍŰŐÜÖÚÓÉ

A webshop neve mezőben megadhatjuk webshopunk nevét, mely a Billingo alapértelmezett számlaértesítőjében a cégnév mellett zárójelben fog megjelenni. Ez akkor lehet fontos, ha a cégnév és a webshop neve teljes mértékben eltér, mert így könnyebben beazonosítják a vásárlók, hogy kitől kapták a számlát

Alatta adhatjuk meg címünket, szerkeszthetjük az irányítószámot, a várost, az utca és a közterület fajtájának nevét, a házszámot, stb.

Ezután adhatod meg céges vagy egyéni vállalkozói érvényes adószámodat a hivatalos formátumban, kötőjelekkel elválasztva (pl. 12345678‑2‑10).

A következő mezőben szerkeszthetjük/jelölhetjük meg közösségi adószámot; ezután pedig az alapértelmezett bankszámlaszámot, swift kódot és iban számot szükséges feltüntetni.

A QR kód generálás segítségével az azonnali számla befizetést tesszük lehetővé belföldi számlák esetén. Ezzel a funkcióval egy QR kódot generálunk a kiállított számlára, majd annak beolvasásával partnerünk azonnali fizetést indíthat a számára kiállított számlára.

A QR kód beolvasási funkció jelenleg csak a myRaiffeisen mobil applikáció és az OTP Smartbank applikáció segítségével működik.
A befizetések csak forint alapú bankszámlákról, forint alapon kiállított számlák esetén működik!

Ez a funkció bankszámlánként külön is beállítható, ehhez a Billingo fiók Beállítások/Bankszámlák menüpontjában kell megadnod, melyik számlaszám esetén szeretnéd használni a funkciót.

Fontos, hogy QR kód generálási opció csak Kata, Master, Innovátor és Enterprise előfizetési csomagok esetén elérhető.

Itt adhatod meg, hogy cég vagy vagy adószámos magányszemély. Bejelölheted azt is, ha kisadózó, egyéni vállalkozó vagy pénzforgalmi elszámolású vagy, mely a számlán is meg fog jelenni (kivéve az ev.).


Ha itt megadod nyilvántartási számod, az minden számlán szerepelni fog.