Miben segíthetünk?

Adatok

Módosítva: 2020-05-27 12:47:05

Ez az aloldal biztosítja számunkra, hogy adatainkat megadhassuk, és utólag is, bármikor szerkeszteni tudjuk.

CÉGADATOK


Az első mezőben adhatjuk meg cégünk, vagy egyéni vállalkozásunk nevét.

Azonnali fizetéshez szükséges QR kód generálás esetén a cég nevében csak a következő karakterek engedélyezettek: !"#$%&'()*+,-./0123456789:;<=>?@ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ[\]^_`abcdefghijklmnopqrstuvwxyz{|}~áíűőüöúóéÁÍŰŐÜÖÚÓÉ

A webshop neve mezőben megadhatjuk webshopunk nevét, mely a Billingo alapértelmezett számlaértesítőjében a cégnév mellett zárójelben fog megjelenni. Ez akkor lehet fontos, ha a cégnév és a webshop neve teljes mértékben eltér, mert így könnyebben beazonosítják a vásárlók, hogy kitől kapták a számlát

Alatta adhatjuk meg címünket, szerkeszthetjük az irányítószámot, a várost, az utca és a közterület fajtájának nevét, a házszámot, stb.

Ezután adhatod meg céges vagy egyéni vállalkozói érvényes adószámodat a hivatalos formátumban, kötőjelekkel elválasztva (pl. 12345678‑2‑10).

A következő mezőben szerkeszthetjük/jelölhetjük meg közösségi adószámot; ezután pedig az alapértelmezett bankszámlaszámot, swift kódot és iban számot szükséges feltüntetni.

A QR kód generálás segítségével az azonnali számla befizetést tesszük lehetővé belföldi számlák esetén. Ezzel a funkcióval egy QR kódot generálunk a kiállított számlára, majd annak beolvasásával partnerünk azonnali fizetést indíthat a számára kiállított számlára.

A QR kód beolvasási funkció jelenleg csak a myRaiffeisen mobil applikáció és az OTP Smartbank applikáció segítségével működik.
A befizetések csak forint alapú bankszámlákról, forint alapon kiállított számlák esetén működik!

Ez a funkció bankszámlánként külön is beállítható, ehhez a Billingo fiók Beállítások/Bankszámlák menüpontjában kell megadnod, melyik számlaszám esetén szeretnéd használni a funkciót.

Fontos, hogy QR kód generálási opció csak Kata, Master, Innovátor és Enterprise előfizetési csomagok esetén elérhető.

Bejelölheted azt is, ha kisadózó, egyéni vállalkozó vagy pénzforgalmi elszámolású vagy, mely a számlán is meg fog jelenni (kivéve az ev.).


Ha itt megadod nyilvántartási számod, az minden számlán szerepelni fog.