Termékek kezelése az UNAS-ban

2022.02.04. 09:24

Az Unas webáruház rendkívül jó termékkezelési felülettel rendelkezik. A termék kategóriák és azok termékei komplex beállítási lehetőségekkel rendelkeznek. Fontos, hogy ezeket a beállításokat mindig körültekintően tedd meg ahhoz, hogy a webáruházad az igényeidnek megfelelően tudjon működni.

Az alábbi példában csak a számlázáshoz kapcsolódó adatokkal fogunk foglalkozni. További beállításokkal kapcsolatban a webáruház üzemeltetője tud segítséget nyújtani.


Termékek kezelése

A korábban rögzített tételeket a Termékek menüpont Termékek kezelése almenüben érheted el.

Ezt követően a baloldali kategória listából válaszd ki azt a kategóriát amiben az általad keresett termék szerepel. Abban az esetben, ha csak a termék nevét tudod, használd a termék keresőt.

Amint megtaláltad a keresett terméket a listában, kattints a termék mellett szereplő “Szerkeszt” gombra.

Ezen a képernyőn már a termék adatlapja fogad, ahol rengeteg beállítási lehetőség közül tudsz választani. Ami számlázási szempontból érdekes lehet, az a korábban felvett adónemek beállítása az adott termékhez. Ezt az ár mellett találod megjelenítve, itt adhatod meg, hogy a rendszer milyen ÁFA kulccsal számoljon az adott terméknél.

Fontos, hogy minden változtatás esetén kattints a “Ment” gombra, mert a felület csak így tárolja el a változtatott adatokat.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére