Kiadások létrehozása manuálisan

2024.07.03. 14:17

A Számlázó / Számlák és bizonylatok / Bejövő számlák menüpont alatt nagyon egyszerű dolgod lesz, bármikor rögzíthetsz manuálisan kiadásokat, kategóriákba sorolhatod őket, és a kezelés sem fog gondot okozni a továbbiakban.

Kattints első lépésként az Új kiadás gombra:

image-20240703-141517.png

A megjelenő adatlapon töltsd ki az adott kiadáshoz tartozó információkat. Törekedj arra, hogy a lehető legpontosabban rögzítsd ezeket az adatokat, így az adminisztrációd mindig naprakész lesz.

image-20240703-141711.png

Elsőként válaszd ki, hogy a kiadásod partnerhez kapcsolódik-e vagy sem. Úgy is lehetőséged van vezetni a kiadásaidat, hogy nem kapcsolod egy partnerhez sem, vagy egyszerűbb csoportosításokat használsz amelyeket a Bizonylatazonosító mezőbe veszel fel (pl. Munkabér 2023-04).

Ha partnerhez szeretnéd kötni a kiadást, válaszd ki a felajánlottak közül, vagy írd be az adatait.

A kiadási adatlapon az alábbiakat rögzítheted:

  • Bizonylat azonosító

  • Fizetési mód

  • Kiállítás napja

  • Fizetési határidő

  • Teljesítés napja

Kiadás jellemzői lehetnek:

  • Pénznem

  • Forint árfolyam (amennyiben nem HUF a kiválasztott pénznem)

  • Kategória (Fenntartás, Eszköz, Árukészlet, Fejlesztés, Reklám, Szolgáltatás, Egyéb)

  • Megjegyzés

Ahogy eddig is, most is lehetőséged van tétel adatok rögzítése nélkül, kizárólag az ÁFA tartalom és a fizetett végösszeg megadásával rögzíteni a kiadást.

Ha viszont pontosabb kimutatást szeretnél, lehetőséged van tételenként is rögzíteni a kiadást. Ebben az esetben az összegzést (Fizetendő bruttó végösszeg és Teljes ÁFA tartalom) elvégezzük helyetted.

De természetesen az összegzést bármikor felülírhatod, ha szeretnéd (pl. nem az összes tételt sorolod fel, de szeretnéd ha a statisztikád megfelelő lenne).

Fontos!

Az összegzést amikor tételt szerkesztesz felülírjuk! Ha szeretnéd manuálisan módosítani akkor azt minden esetben az összes tétel rögzítés után tedd meg.

Ez ugyanúgy visszafelé is igaz, ha módosítottad az összegzést, de mégis szeretnéd a pontos számítást, akkor ha beleszerkesztesz az egyik tételmezőbe akkor felülírjuk a módosításaidat a pontos számításokkal.

Amint kitöltötted az összes rendelkezésre álló információt, kattints a Mentés gombra és már meg is jelenik a kiadás listádon a mentett tétel.

Csatolmányok feltöltése

A kiadásaidhoz csatolmányokat is (pl. PDF számlák, scannelt bizonylatok, lefotózott díjbekérők stb.) kapcsolhatsz. Kiadás létrehozás közben a csatolmányok gombra kattintva.

A bal oldali panelen válaszd ki a fájlt amit szeretnél csatolni, várd meg míg megjelenik az “Feltöltött fájlok” ablakban és kész is vagy.

A kiadáskezelés online számlázó Standard és Pro csomagban érhető el.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére