Könyvelői ajánlói rendszer

2024.06.24. 14:11

A Billingo egyedülálló szolgáltatásával akár az előfizetői díj 50%-a vagy fix 1500 Ft-os jutalék is kiszámlázható a Billingónak minden egyes könyvelői ajánlás alapján érkező új Billingo felhasználó után.

Az ajánlások és a jutalékok nyomon követése kizárólag a Billingo Könyvelői ajánlói rendszeren keresztül történhet, a megadott feltételek teljesítése esetén.

A Könyvelői ajánlói rendszer megjelenítéséhez Billingo regisztráció szükséges. Amennyiben már rendelkezel Billingo fiókkal, a Beállítások/Vállalkozási adatok menüpontban válaszd ki a “Könyvelő vagyok” lehetőséget.

image-20240624-135902.png

Ezt követően az ajánlói rendszert az lenyitható profilválasztóban, Ajánld egy ügyfelednek! néven éred el.

image-20240624-140332.png

Amennyiben nincs még Billingo fiókod, regisztrálj egyet ITT, majd a profil létrehozása során válaszd ki a “Könyvelő vagyok” lehetőséget.

Fontos! A Könyvelői ajánlói rendszer csak éles profilban, könyvelők számára érhető el.

A Könyvelői ajánlói rendszer

A Billingo Könyvelői ajánlói rendszer felületét úgy alkottuk meg, hogy egy helyen minden adatot és számodra fontos információt elérj.

Az ajánlói rendszerben az ajánlások alapján elfogadott járulékokat havonta összesítjük. A kalkulációban ezért havi bontásban látod az adatokat.

image-20240624-141119.png

Regisztrált felhasználók száma

Azok az új Billingo felhasználók, akik a Te ajánlásod alapján regisztráltak a Billingóba.

Aktív felhasználók száma

Azok az ingyenes verziót használó felhasználók, akik újonnan regisztráltak a Billingóba, aktívan használják a számlázót, azaz az elmúlt 3 hónap alatt

 • legalább 5 számlát kiállítottak (sztornó és díjbekérő nélkül)

 • összekötötték a fiókjukat a NAV Online Számla rendszerével

 • összekötötték a fiókjukat a Könyvelői fiókoddal

Ezek után a felhasználók után, 3 hónap leteltével egyszeri nettó 1500 Ft-os jutalékot számlázhatsz a Billingónak.

Az ingyenes regisztrációk elszámolása azért 3 hónap után történik, mert ha 3 hónapon belül az új felhasználó bármilyen éves Billingo szolgáltatásra előfizet, úgy a felhasználó első éves előfizetési csomagja díjának nettó 50%-át kapod vissza jutalékként. (Ez esetben az aktív felhasználók után járó nettó 1500 Ft-os jutalék nem kerül elszámolásra külön).

Éves csomagra előfizetők száma

Azok a Billingósok, akik a Te ajánlásod alapján, új felhasználóként regisztráltak a rendszerbe és 3 hónapon belül bármilyen éves Billingo szolgáltatásra előfizettek. Ebben az esetben az éves előfizetés(ek) díjának 50%-át egy alkalommal kiszámlázhatod a Billingónak.

A jutalék számlázása

Az aktív felhasználók és az éves csomagra előfizetők után esedékes jutalékot hó végén a rendszer automatikusan összesíti. A számládat pedig a Számlázom gomb megnyomásával azonnal ki is állíthatod és elküldheted a Billingónak a jutalék elszámolását követő hónap elején.

Fontos, hogy a Számlázom gomb megnyomásával - ahogyan azt egy figyelmeztető üzenettel is jelezzük majd feléd - a Billingo rendszerében a profilod kapcsán rögzített alapértelmezett beállításokat (pl. számlatömb, áfa kulcs, cégadataid, bankszámlaszámod, stb.) vesszük figyelembe a számlakiállítás során.

Ajánlás küldése

Az ajánlások pontos elszámolásához egyedi ajánlói linket használunk. Fontos, hogy csak azok az ajánlások számolhatók el jutalékként, amelyek az egyedi linkeden keresztül érkeztek.

Az ajánláshoz másold ki az egyedi linkedet és küldd el e-mailben vagy üzenetben az ügyfeleidnek, partnereidnek, ismerőseidnek vagy a Megosztás Facebookon gomb megnyomásával oszd meg a közösségi oldaladon.

Az ajánlások nyomon követése

A Könyvelői ajánlói rendszeredbe azonnal bekerülnek az ajánlói linked alapján regisztrált új Billingo felhasználók, így pontosan nyomon követheted

 • a felhasználó nevét

 • e-mail címét

 • az ajánlásod státuszát (regisztrált, aktív felhasználó, éves előfizető, inaktív felhasználó)

 • a jóváírt összeget

 • a jóváírás dátumát

A felületről bármikor, egyetlen gombnyomással újra is küldheted az ajánlásodat a felhasználó e-mail címére (kiküldve és elolvasva státusz esetén).

A jutalék nem érvényesíthető, ha

 • a felhasználó korábban már regisztrált Billingo fiókot

 • a felhasználó ingyenes verziót regisztrált, de nem állított ki legalább 5 számlát (sztornó és előlegszámla nélkül), nem kötötte össze a fiókját a NAV Online Számla rendszerével és az ajánló könyvelővel

 • a felhasználó havi csomagra fizet elő

 • a felhasználó a regisztrációt követő 3 hónap után fizet elő éves csomagra.

Akciók, kedvezmények, jóváírások esetén a jutalékot a kedvezményes nettó árból számítjuk.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére