Ajánlói rendszer

2024.06.24. 13:46

A Billingo ajánlói rendszerét az lenyitható profilválasztóban találod Ajánld egy barátodnak! néven.

image-20240624-133428.png

A Billingo Ajánlói rendszerrel ajándék hónapokkal hosszabbíthatod meg élő előfizetésedet, és ehhez csupán csak javasolnod kell a Billingót vállalkozó ismerőseidnek és a könyvelődnek.

Minden egyes, ajánlás alapján érkező előfizetés után 2 hónappal hosszabbítjuk meg előfizetésedet. Az ajándék hónapokat automatikusan jóváírjuk Billingo fiókodban és természetesen halmozhatod is őket.

Az ajánlással mindketten nyertek, hiszen hála Neked, ismerősöd is 2 hónap ajándék előfizetéssel kezdhet billingózni.

Könyvelődet is meghívhatod. Neked ebben az esetben is jóváírjuk az ajándék hónapokat, ő pedig könyvelőként teljesen ingyen használhatja a Standard csomagot.

Fontos! Az ajándék hónapok minden esetben az elő (ajánló) ill. a választott (új billingós) csomag alapján kerülnek jóváírásra.


Kapott hónapok

Ebben a menüben tudod nyomon követni, hogy kinek mikor küldtél ki meghívót, az ő fiókja milyen státuszban van és mikor írtuk jóvá neked a 2 hónapot.


Meghívás

Kétfél módon ajánlhatod a Billingót:

  1. Meghívó email küldésével

  2. A meghívó link megosztásával

image-20240624-133903.png

Meghívó küldése

A szöveget mi megírtuk helyetted így neked ezzel sem kell foglalkoznod. Az e-mail előnézetét meg tudod nézni ebben a menüpontban. A meghívó küldéséhez add meg az ismerősöd email címét, majd kattints a Meghívó küldése gombra.

Az itt található egyedi linkedet elküldheted az ismerőseidnek vagy akár Facebookon is megoszthatód. Ha valaki ezen a linken keresztül regisztrál és előfizet, akkor az előfizetés aktiválását követően te is és ő is 2 hónap előfizetési csomagot kaptok ajándékba.
Azt a csomagot hosszabbítjuk, amelyben aktuálisan a meghívó és a meghívott szerepel.

Tehát, ha egy Standard előfizetési csomaggal rendelkezel, és meghívod egy ismerősöd, aki Pro csomagot választ, akkor számodra két hónap Standard előfizetést adunk, az ismerősöd számára pedig 2 hónap Pro csomagot írunk jóvá.


Küldött meghívók

Ebben a menüben tudod nyomonkövetni a kiküldött meghívókat. Láthatod kinek mikor és mennyiszer küldted ki és azt is, hogy az e-mail milyen státuszban van.

 

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére