IMA ERP

2021.10.08. 08:19

Az In Mid Air ERP azaz IMA vállalatirányítási rendszer folyamatos fejlesztésén több mint tizenkét éve dolgoznak a fejlesztők.

Egyrészt felhő alapú vállalatirányítási rendszerként üzemel, melyhez nem szükséges saját szerver beszerzése és üzemeltetése.

Másrészt havi díjas előfizetéses rendszerben érhető el a rendszer, ahol a havidíj tartalmazza a teljes funkcionalitást, és a jogszabálykövetést is.

Első lépésként a Billingo fiókodból exportáld ki azokat a számlákat, amelyeket szeretnél betölteni az IMA ERP rendszerébe. Ehhez kattints a Bizonylatok és számlák/Adatexportok/Export, Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpontra.

Állítsd be a szűrési feltéleket (Kiállítás vagy Teljesítés időpontja), az időszak kezdetét és végét, a bizonylattömböt, a bizonylat sorszám kezdetét és végét, a címkéket, a fizetési módot, a pénznemet, az export típusát. Beállíthatod a pozitív és negatív keretítési tétel főkönyvi számot.

Az export típusánál válaszd az Ima könyvelési rendszert, majd kattints az exportálás gombra.

Következő lépésként indítsd el az IMA ERP rendszerét. Itt a menüsorból a számla rögzítés főmenüt válaszd, majd azon belül a vevői számla importot. A fájl megnevezése mezőben a tallózás gomb segítségével keresd meg a korábban letöltött export fájlt. A Billingo import jelölőnégyzetnek bekapcsolva kell lennie, ezt ellenőrizd a felületen.

A fájl betöltését követően meg kell adnod a Könyvelési csoport SPN értékét és a Könyvelési csoport devizáját.

A betöltött fájl adatai az alsó listában szerepelnek majd, itt láthatod a Billingo fiókodból exportált tételeket:

Abban az esetben, ha minden szükséges adatot számodra megfelelően beállítottál, kattints a Vevői számla import gombra, hogy a program el tudja végezni az importálási folyamatot.

Amint ezzel elkészült a rendszer, jelzi számodra, hogy hány számla került importálásra:

Ezt követően válaszd a vevői számla rögzítést menüpontot a baloldali menüsorból.
Itt jelennek majd meg a beimportált számláid. Ezeken még lehet módosításokat végezni, majd ha mindent rendben találtál, véglegesítheted a könyvelést.

A könyvelés gombra kattintva tudod véglegesíteni a számláid.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére