RELAX könyvelőprogram

2022.02.04. 09:42

A RELAX könyvelőprogram munkatársai megvizsgálták egy 700-nál is több ügyfelet kezelő 12-15 fős könyvelőiroda több mint tíz éves működése során felmerült könyvelési feladatokat, és erre készítettek egy könnyen kezelhető, automatizmusokkal teli megoldásokkal rendelkező programot.

A program több mint 10 éve létezik, és folyamatosan fejlesztésekkel bővül. Nem csak a törvényi előírásnak megfelelően, hanem a gyors, kényelmes és automatizált könyvelés szempontjait szem előtt tartva.

A RELAX könyvelőprogramba a Billingoból kétféleképpen tudsz adatot importálni. Egyrészt a NAV által előírt XML formátumból, másrészt CSV formátumból.


Importálás RELAX könyvelőprogram kompatibilis CSV-ből

A Billingóban kattints a Bizonylatok és számlák/Adatexportok/Export, Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás menüpontra.

Állítsd be a szűrési feltéleket (Kiállítás vagy Teljesítés időpontja), az időszak kezdetét és végét, a bizonylattömböt, a bizonylat sorszám kezdetét és végét, a címkéket, a fizetési módot, a pénznemet, az export típusát. Beállíthatod a pozitív és negatív kerekítési tétel főkönyvi számát.

Az export típusánál válaszd az Armadát, majd kattints az exportálás gombra. Ezt követően letöltődik a szükséges CSV fájl.

Ezt követően nyisd meg a RELAX könyvelőprogramot, majd kattints a menüsorban a Rögzítés menüre, azon belül pedig a Billcity.hu adatimport (IMA-csv fájlból) almenüre. Válaszd ki a letöltött fájlok közül a Billingo fiókodból kinyert CSV fájlt.

Az adatok feldolgozását követően a rendszer az alábbi összesítőt jeleníti meg számodra, amellyel ezt követően elvégezheted a számodra szükséges további műveleteket.


Importálás NAV XML formátumból

Első lépésként válaszd a Billingo fiókod Export/NAV menüpontját. Állítsd be az exportáláshoz szükséges adatokat, majd az export típusánál válaszd ki a NAV XML formátumot. Az exportálás gombra kattintva letöltődik a szükséges XML fájl.

Ezt követően nyisd meg a RELAX könyvelőprogramot, majd kattints a menüsorban a rögzítés menüre, azon belül pedig a Vevő XML import almenüre. Válaszd ki a letöltött fájlok közül a Billingo fiókodból kinyert XML fájlt.

Az adatok feldolgozását követően a rendszer az alábbi összesítőt jeleníti meg számodra, amellyel ezt követően elvégezheted a számodra szükséges műveleteket.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére