Támogatás és hibabejelentés - OpenCart

2022.02.04. 09:50

Törekszünk arra, hogy számodra a legjobb megoldásokat nyújtsuk. Ennek ellenére előfordulhat, hogy olyan hibával találkozol, amely az elvárt működést akadályozza.

Amennyiben hibát tapasztalsz, kérlek, az alábbi adatokat mindenképp küldd el nekünk, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk neked nyújtani.

Fontos pontok a bejelentéshez:

  1. Az OpenCart modul Informations fülén megtalálod a modul verziószámát, ezt küldd el nekünk mindenképp.

  2. Ellenőrizd, hogy a legfrissebb Billingo modult használod e? Amennyiben ez nem a legfrissebb, akkor kezdésnek frissíts rögtön, mert lehetséges, hogy megoldja az adott gondot.

  3. Szükségünk lesz a Log adatokra amit webshopod gyökérkönyvtárában a _billingorequests.txt fájlnéven kell keresned, majd elküldened nekünk. Lehetséges, hogy itt a webfejlesztőd segítségére lesz szükséged.

  4. Ha valami egyszerűen működik (például fehér üres ablak jelenik meg mikor számlát generálnál, vagy PHP hibaüzenetet kapsz (fatal error/warning stb)) akkor php error_log -ot érdemes megnézni, abban is lehet nyoma a hibának (ha kiírta a hibát, akkor azt is küldd el nekünk). Abban az esetben, ha nincs hozzáférésed a PHP Errorloghoz sem, kérd a webfejlesztőd, vagy a szerver szolgáltatód segítségét ezzel kapcsolatosan.

  5. Az adott hibával kapcsolatban küldj nekünk képernyőmentést.

  6. Írd le számunkra a hiba produkálásának menetét, miként ütköztél a hibába. Fejtsd ki számunkra azt is, hogy mi az általad elvárt helyes működés.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére