Támogatás és hibabejelentés - WooCommerce

2022.03.17. 04:56

Törekszünk arra, hogy számodra a legjobb megoldásokat nyújtsuk. Ennek ellenére előfordulhat, hogy olyan hibával találkozol, amely az elvárt működést akadályozza.

Amennyiben hibát tapasztalsz, kérlek, az alábbi adatokat mindenképp küldd el nekünk, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk neked nyújtani.

A WooCommerce bővítmény Billingo fülén alul a támogatási blokkban, találsz egy hibakereső kódot. Ezt mindenképp küldd el nekünk, hogy az általad használt rendszerverziót be tudjuk azonosítani és így biztosan rövidebb időt vesz igénybe a javítás!

További fontos pontok a bejelentéshez:

  1. A hibakereső mezőre ráhúzva az egeret ellenőrizd, hogy a legfrissebb Billingo plugint használod e?Amennyiben ez nem a legfrissebb, akkor kezdésnek frissíts rögtön, mert lehetséges, hogy megoldja az adott gondot.

  2. Szükségünk lesz a Log fájlra amit a telepített Billingo bővítmény könyvtárban fogsz megtalálni a weboldalad szerverén. Ha nincs erre rálátásod, kérd webfejlesztőd, vagy szolgáltatód segítségét.
    Ezt a fájlt jellemzően a webszervered /wp-content/uploads/billingo/ mappájában érheted el.

  3. Ha valami egyszerűen működik (például fehér üres ablak jelenik meg mikor számlát generálnál, vagy PHP hibaüzenetet kapsz (fatal error/warning stb)) akkor php error_log -ot érdemes megnézni, abban is lehet nyoma a hibának (ha kiírta a hibát, akkor azt is küldd el nekünk). Abban az esetben, ha nincs hozzáférésed a PHP Errorloghoz sem, kérd a webfejlesztőd, vagy a szerver szolgáltatód segítségét ezzel kapcsolatosan.

  4. Amennyiben a hiba a számlákat érinti, mindenképpen küldd el nekünk, hogy mely sorszámú számlákról van szó.

  5. A hiba mielőbbi elhárításához szükségünk lesz a pontos megrendelés azonosítókra is.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére