Billingo bővítmény frissítés

2020.11.03. 10:44

Miért fontos a bővítmény frissítés?

Kollégáink folyamatosan dolgoznak azon, hogy újabbnál újabb funkciókat tudj használni a WooCommerce áruházad Billingo bővítményének segítségével.

Előfordulhat az is, hogy valami olyan hibába ütközöl amit csak egy bővítmény verzió frissítés oldhat meg. Lehet olyan probléma is, hogy egy korábbi verziót használsz a Billingo bővítményből így egy régebbi verzióban nem minden funkció működik úgy, mint azt elvárnád.

Ilyen esetben mindig azt javasoljuk, hogy frissítsd a Billingo bővítményt az oldaladon.


Hogy tudom frissíteni a bővítményt?

Először is, menj a WordPress adminisztrációs felület Bővítmények menüpontjába.

Abban az esetben, ha a Billingo bővítmény rendelkezik újabb verzióval, a WordPress felülete ezt jelezni fogja számodra. Ahogy az alábbi képen is láthatod, a jelenleg telepített verzió a cím alatt látszik, azóta viszont megjelent egy új frissítés, ezt a sárga sáv figyelmeztetésében látod.

A frissítésre két lehetőséged is van.

Amennyiben szeretnéd megnézni, hogy mi változott a bővítménynél, kattints a “A legfrissebb x.x.x változat részletei itt tekinthetőek meg” linkre, és az alábbi képernyő fogad:

Itt nincs más dolgod, mint a “Frissítés telepítése most” gombra kattintani, majd a rendszer elvégzi a frissítési folyamatot.

Amint ez befejeződött, egy sikeres jelzést fogsz látni, és a bővítmény verziószámánál a legújabb sorszám jelenik meg:

Ha nem szeretnéd megnézni, hogy mi változott az előző verzió kiadása óta, akkor választhatod a korábbi képernyőn az automatikus frissítés lehetőségét is, így azonnal elindul a frissítés a felugró információs ablak megjelenése nélkül.

A frissítési művelet ennyi időt vett igénybe, így ha új frissítés jelenik meg, menj végig az előző lépéseken és így könnyedén frissen tudod tartani a bővítményed funkcióit.

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére