Miben segíthetünk?

Támogatás, hibabejelentés - WooCommerce

Módosítva: 2019-09-17 06:29:09

Törekszünk arra, hogy számodra a legjobb megoldásokat nyújtsuk. Ennek ellenére előfordulhat, hogy olyan hibával találkozol, amely az elvárt működést akadályozza.

Amennyiben hibát tapasztalsz, kérlek, az alábbi adatokat mindenképp küldd el nekünk, hogy minél hamarabb segítséget tudjunk neked nyújtani.

A WooCommerce bővítmény Billingo fülén alul a támogatási blokkban, találsz egy hibakereső kódot. Ezt mindenképp küldd el nekünk, hogy az általad használt rendszerverziót be tudjuk azonosítani és így biztosan rövidebb időt vesz igénybe a javítás!

További fontos pontok a bejelentéshez:

  1. A hibakereső mezőre ráhúzva az egeret ellenőrizd, hogy a legfrissebb Billingo plugint használod e?Amennyiben ez nem a legfrissebb, akkor kezdésnek frissíts rögtön, mert lehetséges, hogy megoldja az adott gondot.

  2. Szükségünk lesz a Log fájlra amit a telepített Billingo bővítmény könyvtárban fogsz megtalálni a weboldalad szerverén. Ha nincs erre rálátásod, kérd webfejlesztőd, vagy szolgáltatód segítségét.
    Ezt a fájlt jellemzően a webszervered weblap_mappa/wp-content/billingo/log/* mappájában érheted el.

  3. Ha valami egyszerűen működik (például fehér üres ablak jelenik meg mikor számlát generálnál, vagy PHP hibaüzenetet kapsz (fatal error/warning stb)) akkor php error_log -ot érdemes megnézni, abban is lehet nyoma a hibának (ha kiírta a hibát, akkor azt is küldd el nekünk). Abban az esetben, ha nincs hozzáférésed a PHP Errorloghoz sem, kérd a webfejlesztőd, vagy a szerver szolgáltatód segítségét ezzel kapcsolatosan.