Bizonylat kiküldése postai úton

2021.10.19. 14:18


Küldd ki számláidat postai úton könnyen és gyorsan a Billingóval!

Kiállított bizonylataidat már nem csak e-mailben, hanem postai úton is eljuttathatod partnereidnek. A Billingo Postai feladás akkor igazán hasznos számodra, ha néhány partnered még mindig ragaszkodik a papíralapú számlákhoz, Te viszont már nem töltenéd az értékes idődet felesleges adminisztrációval és postai várakozással. Bízd csak rá a postázást a Billingóra!

Amennyiben bizonylatodat postán szeretnéd eljuttatni partnerednek, kattints a Számlák oldalon a kiállított bizonylat melletti Műveletek gombra.

Majd válaszd ki a Bizonylat kiküldése postai úton opciót.

Ezután kell megadnod a postai feladáshoz szükséges adatokat.

LEVELEZÉSI CÍM

A Billingo alapértelmezetten a bizonylaton megadott számlázási címet jeleníti meg levelezési címként. Amennyiben ez megfelelő számodra, erre a címre kerül postázásra a számla. Opcionálisan megadhatsz további adatokat a címzés pontosításaként - pl. név, iroda stb -, melyet a További címzés mezőbe tudsz beírni.

Amennyiben nem a számlán szereplő címre szeretnéd postázni a bizonylatot, kattints az Eltér a számlázási címtől opcióra. Válaszd ki az országot a legördülő menüből és add meg az irányítószámot, a várost és a címet. Feltüntethetsz egyéb címzési adatokat - pl. név, iroda - a További címzés mezőben.

ÖSSZESÍTÉS ÉS LEHETŐSÉGEK

Itt találod a postai kiküldés díját és választhatsz további - feláras - extra szolgáltatásokat.

Postai küldés díja
Ez a normál, belföldi postai kiküldés díját tartalmazza fekete-fehér nyomtatással.

A Postai feladás díja Billingo csomagtól függetlenül egységes.

FIGYELEM! Az extra szolgáltatások - külföldi cím, színes nyomtatás, elsőbbségi kiküldés, tértivevényes- és ajánlott küldemény - díjkötelesek, ezek árát pluszban tüntettük fel.

Külföldi feladás jelenleg az alábbi országokba elérhető: Albánia, Amerikai Egyesült Államok, Andorra, Ausztria, Azerbajdzsán, Belarusz, Belgium, Bosznia Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Észak-Macedónia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Grúzia, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Kanada, Koszovó, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Luxemburg, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Oroszország, Örményország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, Vatikán

Nyomtatás

Amennyiben a fekete-fehér nyomtatás helyett színes nyomtatást szeretnél, válaszd a Színes nyomtatás opciót.

Gyorsabb kiküldés

Ha fontos, hogy partnered - kiemelt figyelem mellett - minél előbb kézhez kapja a számlát, lehetőséged van azt elsőbbségi kézbesítéssel küldeni. Ehhez kattints az Elsőbbségi kiküldésre!

Küldési lehetőségek

Ha szeretnéd, hogy az átvételre jogosult személy aláírással igazolja a küldemény kézhezvételét, válaszd az Ajánlott küldeményt. A számla útját a bizonylat eseményeknél ellenőrizheted.

Amennyiben fontos, hogy a küldemény életútja nyomon követhető legyen és visszaigazolást kapj a kézbesítésről, a Tértivevényes küldemény opcióra kell kattintanod. A kiküldött számla útját a bizonylat eseményeknél tekintheted meg, ahol visszajelzést kapsz, hogy a címzett átvette-e a küldeményt.

Belföldi tértivevényes feladás esetén az elektronikus tértivevényt a kiküldött értesítéseknél lehet letölteni. Külföldi tértivevényes leveleknél a tértivevény papír alapú.

FIZETÉS EGYENLEGBŐL

Billingód az Aktuális egyenleged mezőben mutatja a rendelkezésedre álló egyenleget és figyelmeztet, ha a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges az egyenlegfeltöltés.

Hogyan töltheted fel az egyenlegedet?

Az egyenlegfeltöltés kétféleképpen történhet:

  1. Fizetés elmentett bankkártyával

Amennyiben már korábban megadtad a bankkártya adataidat, Billingód alapértelmezetten az Elmentett bankkártyával történő fizetés lehetőségét ajánlja fel. Ebben az esetben a feltöltött összeg - 1000, 5000, 15000 forint - kiválasztását követően az Egyenleg feltöltése gombra kattintva azonnal levonásra kerül az összeg a kártyáról.


Ha már van elmentett bankkártyád, akkor is tudsz új kártyát megadni.

2. Fizetés új bankkártya használatával

Ehhez kattints a Bankkártya hozzáadása opcióra. Majd a Feltöltött összeg kiválasztását követően az Egyenleg feltöltése gomb megnyomásával adhatod meg új bankkártya adataidat és teljesítheted a fizetést. Most megadott bankkártyádat a Bankkártya mentése gombbal el is tudod menteni, hogy később Billingód emlékezzen rá.

Miután sikeresen feltöltötted egyenlegedet, kattints a Fizetés és postára adás gombra.

A feltöltött egyenleg kizárólag a Postai feladás funkcióhoz használható.

Sikeres fizetés esetén megjelenik a Sikeresen feltöltötted az egyenleged üzenet! Valamint láthatod Aktuális egyenlegedet, a Postai kiküldés összegét és az Egyenleget fizetést követően.

Az egyenlegfeltöltésről készült számládat az Előfizetés menüpontban találod meg.

Egyenlegfeltöltésre kizárólag akkor van lehetőséged, ha Egyenleged a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges összeg alatt van.

A vásárlás során biztonságos, titkosított kapcsolaton keresztül fizetheted ki az összeget. Fizetés után a megvásárolt termék azonnal aktiválódik.

Kiküldött leveleidet a Bizonylat oldalon a kiállított számla melletti Művelet gombra kattitnva az Értesítések listájában találod.

Így működik a Billingo Postai feladás:

A Postai feladással kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket itt találod >>

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére