Bizonylatcsatolmányok kezelése

2021.12.02. 15:13

Előfordulhat, hogy a számlázás során olyan dokumentumokat szeretnél csatolni az adott tétel mellé, amellyel a kiállított bizonylatot kiegészíted különböző információkkal.

Lehet ez a csatolmány egy szerződés, akár egy teljesítés igazolás, egy szállító levél, vagy bármely olyan dokumentum, vagy kép, amely kapcsolódhat az adott bizonylathoz.

Kiállított számláid mellé már csatolmányt is adhatsz a Billingo fiókban, ezáltal sokkal hatékonyabb és rendezettebbek lehetnek dokumentumaid.

A bizonylatlista oldalon kattints első lépésben a Műveleteket jelző három pontra, majd válaszd a Csatolmányok opciót.

A megjelenő fájlkezelő ablakban kattints a Fájlok kiválasztása gombra, válaszd ki a feltöltendő dokumentumot, majd nyomd meg, hogy Rendben.

A feltöltési ablakban a fájlok kiválasztása gomb segítségével érheted el a saját fájlkezelőd. Tallózd be azt a fájlt, vagy azokat a fájlokat, amelyeket szeretnél a számlád mellé csatolni.

Amint betallóztad a csatolandó fájlt, kattints a Rendben gombra.

Egyszerre maximum 5 csatolmány feltöltésére biztosítunk lehetőséget, amelyeknek egyenkénti mérete nem haladhatja meg az 50 megabyte-ot.

A feltöltött fájlok megjelennek az ablakban, amint befejeződött a feltöltési folyamat. Ezeknek a fájloknak a törlésére és letöltésére is van lehetőséged ebben a listában.


Tipp: Abban az esetben, ha szeretnéd, hogy a partnered, akinek kiállítottad a számlát lássa a csatolmányokat, amelyeket feltöltöttél, a számla létrehozásakor ne küldd ki azonnal az e-mailt. A számla létrehozását követően csatold a fájlokat, majd ezt követően a műveleteknél válaszd a számla küldése opciót. Ebben az esetben a partnered megkapja a tájékoztató e-mailt és a számla letöltő oldalon már a csatolmányok is megjelennek.

A Műveletek alatt a Bizonylat letöltő oldalon a “Csatolmányok a bizonylathoz” résznél jelennek meg a csatolt fájlok az alábbi módon:

VIDEÓ

Kérdésed van?

E-mail

E-mail

Kérdésed van, információra van szükséged?
Lépj kapcsolatba velünk.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
7:00-18:00 óráig

hello@billingo
Telefon

Telefon

Kérdésed van, információra van szükséged?
Kollégáink telefonon is segítenek.

Hétfőtől péntekig (munkanapokon)
10:00-15:00 óráig

+36-1/500-9491

A Billingód bárhova veled tart.

Töltsd le az applikációt!

App store Google
App store Google
Billy
Oldal tetejére